Sâmbătă, președintele filialei din Bistrița, Robert Sighiartău, a anunțat că Zegrean și-a manifestat intenția de a candida. Proiectul a fost primit cu ostilitate de vechii liberali, care s-au confruntat cu fostul președinte al CCR în vara lui 2012.

„Domnul Zegrean are o pensie foarte frumoasă, din punctul meu de vedere, să stea acasă să și-o mănânce”, a comentat și Eugen Nicolăescu, la Antena 3.

„Gorghiu mă dorea judecat pentru trădare”

După ce candidatura sa a fost respinsă, Zegrean le-a amintit celor din PNL că, în 2012, erau alături de Traian Băsescu. „Eu am crezut că faptul că am salvat democrația în 2012 este un lucru bun, nu un lucru rău (…) Doamna Gorghiu, și nu o să-i placă asta deloc, în 2012 cerea, la Antena 3, să fiu judecat pentru înaltă trădare. Sunt trist, foarte trist pentru această situație”, a declarat Zegrean, pentru stiripesurse. ro.

El le-a amintit foștilor lideri PDL, care acum sunt membri ai PNL, că, în 2012, au fost alături de Traian Băsescu. „Nu din partidul lui Băsescu vin toți?”, a întrebat, retoric Zegrean.