Evenimentul Zilei > Social > Când va fi lansat iPhone 14. Ar putea fi mai scump ca orice alt model
Când va fi lansat iPhone 14. Ar putea fi mai scump ca orice alt model

Când va fi lansat iPhone 14. Ar putea fi mai scump ca orice alt model

Iphone 14 va fi lansat în luna septembrie, iar Apple va organiza un eveniment la care va prezenta ce funcții are noul telefon. Cu toate astea, el ar putea fi cel mai scump model de până acum.

Septembrie este luna în care Apple îşi prezintă an de an noile iPhone-uri, iar pentru lansarea seriei iPhone 14 deja s-a luat în calcul o dată.

Apple va organiza evenimentul de lansare al noilor iPhone-uri pe 7 septembrie. Cu toate astea, conferința va fi înregistrată şi transmisă online pe site-ul companiei şi pe YouTube din cauza pandemiei de COVID-19.

Din informaţiile de până acum, seria iPhone 14 va conține patru modele şi va exista o distincţie mai mare, pe partea tehnică, între modelele de bază şi versiunile Pro mai scumpe.

Cele două modele Pro vor avea un procesor mai puternic, un breton mai mic şi un ecran „always on”, care rămâne aprins în permanenţă pentru a afişa notificări şi alte informaţii. Apple și-a pregătit deja echipa pentru 16 septembrie, aceasta putând fi data la care noile telefoane vor debuta pe piaţă.

Sursa: Arhiva EVZ

Între timp, Apple a lansat un nou update de securitate pentru iOS, iPadOS şi macOS, pentru a rezolva două probleme de securitate exploatate de hackeri. Acestea au fost descoperite în kernel-ul sistemului de operare şi WebKit, motorul de randare al browser-ului Safari.

Cât va costa Iphone 14

iPhone 14 și iPhone 14 Max ar putea costa 800 – 850 de euro și respectiv 900 – 950 de euro când vor fi lansate, adică foarte aproape de prețurile pe care le au acum iPhone 13 mini și iPhone 13. Cu toate astea, funcțiile modelelor nu vor fi prea diferite.

iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max ar urma să coste 1150 – 1200 de euro și respectiv 1250 – 1300 de euro, iar diferențele dintre prețurile modelelor actuale au la baza faptul că valoarea dolarului a crescut în ultimele luni în raport cu euro. Unele zvonuri spun că Apple va pune un preț mai mare în Europa pentru a profita de diferența dintre dolar și euro.

Cu toate astea, specialiștii spun că Apple nu ar avea dreptul să pună o diferență de preț mai mare de 50 de euro între modelele Iphone, potrivit Bloomberg.