Căminele groazei. Vechile relații dintre familia lui Florentin Pandele și a lui Ștefan Godei

Căminele groazei. Vechile relații dintre familia lui Florentin Pandele și a lui Ștefan Godei

Ștefan Godei nu este chiar un străin pentru familia Gabriela Firea – Florentin Pandele. Deși susține că nu îl cunoaște pe șeful asociației care administra căminele groazei, primarul din Voluntari spune că bunicii săi erau nașii de cununie ai bunicilor lui Godei. Mai mult, patronul căminelor groazei a fost angajat la cabinetul senatorial al Gabrielei Firea.

Primarul PSD al orașului Voluntari, Florentin Pandele, a confirmat că între familia sa și cea a lui Ștefan Godei, patronul căminelor groazei există o relație de rudenie. El a declarat că buncii săi i-au cununat pe bunicii lui Ștefan Godei, cele două familii fiind din același sat, Surlari.

„Eu sunt născut în satul Surlari și am aflat de la familie că tatal tatălui meu i-a cununat pe bunicii lui Ștefan Godei”, a declarat Florentin Pandele, conform g4media.ro.

Primarul orașului Voluntari a dezmințit informația potrivit căreia Ștefan Godei ar fi nepotul primei sale soții, Adela Constantin. Pe de altă parte, Florentin Pandele a spus că nu știe care sunt legăturile dintre patronul căminelor și soția sa Gabriela Firea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit ultimelor informații apărute în spațiul public, Ștefan Godei a lucrat la clubul de fotbal patronat de Primăria Voluntari condusă de Florentin Pandele, dar și ca șofer la cabinetul parlamentar al Gabrielei Firea. La cabinetul parlamentar, patronul căminelor groazei a fost angajat imediat după alegerile din 2020, în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, potrivit unui document oficial prezentat de Digi24.

Gabriela Firea respinge legăturile cu Ștefan Godei

Cu câteva zile în urmă, Gabriela Firea susținea că Ștefan Godei, care apare într-o fotografie alături de ea „nu a fost vreodată membru al Partidului Social Democrat în vreo localitate din județul Ilfov sau București. Deci, nu avea cum să conducă filiala TSD Ilfov nefiind membru de partid. Simpatizanți, voluntari sau oameni care bagă capul în poză cu liderii sunt mulți”.

Într-un comunicat transmis de Ministerul Familiei, Gabriela Firea a reluat declarațiile sale de zilele trecute, conform cărora, Ștefan Godei nu a fost șoferul ei personal. Acesta a lucrat, însă la cabinetul ei senatorial.

„Inculpatul din dosarul azilelor din județul Ilfov nu a fost vreodată șoferul meu. Eu am același șofer de 16 – 17 ani, pe care îl cunosc toate instituțiile, toți jurnaliștii, toată primăria, tot Parlamentul etc. La Primăria Capitalei bărbatul din acest dosar nu a fost șoferul meu, ci a lucrat ca șofer la Administrativ și pentru alte persoane. Nici la Senat nu a fost șoferul meu, ci a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, așa cum a făcut-o în toate instituțiile unde a activat”, a spus Gabriela Firea conform unui comunicat de presă transmis de Ministerul Familiei.