Evenimentul Zilei > Actualitate > Călătorie plătită cu SEX. O tânără face turul țării culcându-se cu câte un bărbat în fiecare oraș. VEZI cum arată
Călătorie plătită cu SEX. O tânără face turul țării culcându-se cu câte un bărbat în fiecare oraș. VEZI cum arată

Călătorie plătită cu SEX. O tânără face turul țării culcându-se cu câte un bărbat în fiecare oraș. VEZI cum arată

Ju Peng, o tânără de 19 ani, face turul Chinei culcându-se cu câte un bărbat în fiecare oraș în care ajunge. Ea a postat un anunț legat de această călătorie pe un site de socializare.

Chinezoaica precizează că bărbații cu care se va culca trebuie să îndeplinească niște condiții: "să arate bine, să aibă până în 30 de ani, să aibă peste 1,75 metri înălţime şi, bineînţeles, să fie bogaţi".

Tânăra din Shanghai a fost catalogată ca fiind "uşuratică" pe reţelele de socializare unde povestea ei s-a viralizat, multe persoane acuzând-o de prostituţie, notează The Mirror.

"Bărbaţii trebuie să-mi finanţeze transportul până în oraşul lor şi toate cheltuielile pe perioada şederii mele de acolo şi este obligatoriu să fie fermecători. În schimb, vor avea la dispoziţie o noapte întreagă cu mine, atenţia mea şi şansa de fi în compania unei fete foarte drăguţe", a scris ea.

"Nu are de ce să-mi fie ruşine. Este că şi cum aş face autostopul", a mai scris ea pe reţeaua de socializare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: