Tot cu ocazia acestui eveniment, Prințul Paul și Prințesa Lia au expediat și un mic cadou de nunta, care urmează să ajungă la cei care își vor uni destinele în această duminică, anunţă biroul de presă al celor doi.

Conform unei tradiții respectate în cadrul familiei regale Hohenzollern, la orice eveniment special vinul românesc se consumă alături de vinurile germane. Din acest motiv,  Prințul Paul al României și Prințesa Lia au ales să le trimită celor doi viitori soți o sticlă de vin de colecție, de origine germană. Remarcat pentru savoarea și mirosul aparte, sticla de vin a beneficiat și de un ambalaj special, o eșarfă vintage, marca Hermes-Paris.

Mesajul din felicitare

Alături de sticla de vin, Nicolae și Alina Maria, urmează să primească și o felicitare semnată de Prințesa Lia și Printul Paul. Conținutul felicitării este redat integral, în continuare.

,,Nicolae și Alina-Maria,

Vă dorim să fiți la fel de fericiți pe parcusrul căsătoriei voastre, precum suntem eu și Prințul Paul după 22 de ani.

Conform tradiției Familiei noastre, respectată în cadrul anumitor evenimente speciale, vinurile românești se consuma alături de vinurile germane. Johann Hohenzollern ne-as spus că obiceiul aparținea lui Carol I și Elisabetei.

Acum, suntem în Londra, iar duminică vom avea o întâlnire specială cu comunitatea românilor de aici. Ne vom gândi la voi.

Lia, Prințesa a României

 

Te-ar putea interesa și: