Evenimentul Zilei > Actualitate > Cadou pentru convorbiri scumpe, un iPhone 4S de milioane de dolari
Cadou pentru convorbiri scumpe, un iPhone 4S de milioane de dolari

Cadou pentru convorbiri scumpe, un iPhone 4S de milioane de dolari

Lui Stuart Hughes i-a venit ideea să fac un telefon scump. A luat un iPhone 4S, l-a îmbrăcat în diamante şi i-a pus Elite în coada numelui. Despre acest gadget se spune că este "unic, cel mai original telefon de lux".

Toată lucrarea este handamade. Numai pe ramă s-au montat peste 500 de diamante. Carcasa este toată din aur de 24 de karate, iar pe logo-ul "Apple" sunt 53 de diamante. De asemenea, s-a mai folosit şi platiniu cu piese din os de dinozaur, care provin de la un T-REX. iPhone-ul 4S Elite mai are în compoziţia carcasei şi pietre rare descoperite de cercetători de-a lungul timpului.

Stuart nu este la prima ispravă. Acesta a mai decorat tablete, playere muzicale, console de jocuri sau sisteme audio. Înainte de iPhone 4S s-a ocupat şi de o tabletă iPad 2. I-a făcut carcasa din aur, logo-ul l-a îmbrăcat cu 65 de diamante, iar rama a fost construită dintr-un material care conţine bucăţi de os dintr-un T-REX, vechi de 65 de milioane de ani. La final şi-a botezat creaţia iPad 2 Gold History Edition, iar preţul este de 8 milioane de dolari.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/8I_Q3xsXH6Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News