Cadou pentru convorbiri scumpe, un iPhone 4S de milioane de dolari

Cadou pentru convorbiri scumpe, un iPhone 4S de milioane de dolari

Lui Stuart Hughes i-a venit ideea să fac un telefon scump. A luat un iPhone 4S, l-a îmbrăcat în diamante şi i-a pus Elite în coada numelui. Despre acest gadget se spune că este "unic, cel mai original telefon de lux".

Toată lucrarea este handamade. Numai pe ramă s-au montat peste 500 de diamante. Carcasa este toată din aur de 24 de karate, iar pe logo-ul "Apple" sunt 53 de diamante. De asemenea, s-a mai folosit şi platiniu cu piese din os de dinozaur, care provin de la un T-REX. iPhone-ul 4S Elite mai are în compoziţia carcasei şi pietre rare descoperite de cercetători de-a lungul timpului.

Stuart nu este la prima ispravă. Acesta a mai decorat tablete, playere muzicale, console de jocuri sau sisteme audio. Înainte de iPhone 4S s-a ocupat şi de o tabletă iPad 2. I-a făcut carcasa din aur, logo-ul l-a îmbrăcat cu 65 de diamante, iar rama a fost construită dintr-un material care conţine bucăţi de os dintr-un T-REX, vechi de 65 de milioane de ani. La final şi-a botezat creaţia iPad 2 Gold History Edition, iar preţul este de 8 milioane de dolari.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/8I_Q3xsXH6Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News