Lucian Bute are din nou șansa de a străluci în ring, după o lungă perioadă în care a fost măcinat de accidentări. După ce a schimbat trei antrenori în tot acest timp, boxerul în vârstă de 35 de ani se va lupta de această dată cu italianul Andrea Di Luisa, campion european la categoria supermijlocie, în versiunea EBU, într-un meci programat pe 15 august, la Montreal (Canada).

Interes maxim, bursă mică

Bute s-a mai întâlnit o dată cu italianul în vârstă de 33 de ani, în 2002, însă la amatori, dispută ce s-a încheiat cu victoria românului. De partea cealaltă, Di Luisa nu a întâlnit nume mari în cariera sa și are în palmares 17 victorii, dintre care 13 prin knock-out şi două înfrângeri, în timp ce Lucian se laudă cu 31 de victorii şi două înfrângeri.


FOTO: Andrea Di Luisa, campion european la supermijlocie FOTO: RADIOGIORNALE.INFOÎn trecut, Bute boxa pe milioane de dolari, dar de această dată, după meciul de la Montreal va primi 350.000 de dolari, iar adversarul său 80.000 de dolari. „Am trăit cei mai dificili trei ani ai carierei mele. Sunt încrezător, cel mai important lucru pentru mine este că sunt sănătos. Di Luisa este un boxer bun, cu viteză bună, e campion european. Eu sunt sănătos, în plină pregătire, mă simt bine, abia aștept ca ziua de 15 august să vină. Sunt convins și încrezător că voi avea șansa de a boxa din nou pentru un titlu”, a declarat Bute, în cadrul unei conferințe de presă.