Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se întâmplă cu FLORIN BUSUIOC. MEDICII au făcut ANUNȚUL! DECIZIA este CLARĂ
Ce se întâmplă cu FLORIN BUSUIOC. MEDICII au făcut ANUNȚUL! DECIZIA este CLARĂ

Ce se întâmplă cu FLORIN BUSUIOC. MEDICII au făcut ANUNȚUL! DECIZIA este CLARĂ

Cunoscutul realizator TV Florin Busuioc va fi externat în curând, după ce starea acestuia s-a îmbunătățit iar medicii au decis că poate pleca acasă.

„Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate. Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime. Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea”, a declarat dr. Silviu Trașcă, medicul care l-a operat pe Florin Busuioc.

Medicul a mai declarat că este posibil ca Florin Busuioc să fie operat pentru a doua oară.

„Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce strategie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a mai spus Paul Trașcă, conform wowbiz.ro.