În raport cu prevederile UEFA și FIFA, Răzvan Burleanu a anunțat noile schimbări în privința condițiilor de licențiere pentru echipele din Liga 1. Astfel, începând cu sezonul 2020/ 2021, cluburile vor fi obligate, printre altele, să înscrie în competiție o echipă feminină U15 și o echipă U16 în Liga Elitelor!

„Începând din sezonul 2020-2021 este obligatoriu şi prin manualul de licenţiere ca toate cluburile de Liga I să aibă echipă de juniori, de U16. Tot din sezonul 2020-2021, toate cluburile de primă ligă au obligaţia de a îndeplini un scor de minim 60 de puncte pe sistemul de clasificare al academiilor de copii şi juniori. Dacă nu îndeplineşti acest scor, nu vei primi licenţa de a juca în Liga I”, a anunțat Răzvan Burleanu, preluat de RTV.

Pentru următoarea modificare, în mod cert FRF va atrage furia lui Gigi Becali. Burleanu susține că „se introduce în manualul de licenţiere obligativitatea cluburilor de primă ligă de a avea o echipă de junioare U15. Se păstrează punctul din regulament care se referă la interzicerea împrumuturilor pentru cluburilor de Liga 1 pentru acoperirea deficiturilor”.