Evenimentul Zilei > Economie > Bugetul de stat pe 2015 a fost adoptat de comisiile de buget-finanţe, după trei zile de dezbateri
Bugetul de stat pe 2015 a fost adoptat de comisiile de buget-finanţe, după trei zile de dezbateri

Bugetul de stat pe 2015 a fost adoptat de comisiile de buget-finanţe, după trei zile de dezbateri

Comisiile de buget-finanţe din Camera Deputaţilor şi Senat au adoptat, joi, proiectul bugetului de stat pe 2015, cu doar două voturi ”împotrivă” şi o abţinere, cu unele amendamente, după trei zile de dezbateri.

Parlamentarii din comisiile de buget-finanţe au început, marţi, dezbaterile generale la proiectul bugetului de stat pe 2015, în prezenţa secretarului de stat în MFP Daniela Pescaru şi în ciuda obiecţiilor opoziţiei privind absenţa ministrului Darius Vâlcov de la şedinţă şi le-a finalizat joi, la ora 22.00, relatează Mediafax.

Raportul comisiei de buget-finanţe urmează să intre vineri în dezbaterea plenului Parlamentului, iar votul final ar putea avea loc duminică.

Proiectul de buget a fost aprobat în şedinţa din 12 decembrie a Guvernului.

Din bugetul de stat, Ministerele Muncii, Dezvoltării, Finanţelor, Fondurilor Europene, Agriculturii, Mediului, Transporturilor, Economiei vor avea bugete mai mari anul viitor, în timp ce alocările pentru ministerele Sănătăţii, Culturii şi Administraţiei şi Internelor vor fi mai mici.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: