Din echipă au făcut parte Dragnea, Tăriceanu, Vâlcov, miniştrii Niculae Bădălău şi Eugen Teodorovici şi secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu.

„Cred că era a 22-a, dacă nu 23-a variantă a bugetului, se discuta în Coaliţie, se prezenta celor doi preşedinţi din partea Guvernului situaţia exactă, modificările de la precedenta modificare. În noiembrie, bugetul a fost gata, s-a trimis la Cotroceni, s-a aşteptat o lună şi jumătate până s-a dat avizele serviciilor şi cu această forma finală s-a prezentat preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului. Apoi, s-a intrat într-un malaxor, în care şi în Educaţie şi în Sănătate au fost schimbări extrem de multe, faţă de forma iniţială”, a spus  Vâlcov într-o emisiune la Antena 3. 

„Probabil, când va fi prezentat în detaliu, marţi, bugetul se va şi vedea de ce au fost atât de multe modificări, pentru că s-a urmărit foarte atent Programul de Guvernare, dar şi nevoile oamenilor. Veţi vedea surprize extrem de plăcute – nu ştiu dacă ar fi bine să fac eu acest anunţ. Ar fi bine să îl facă prim-ministrul, ministrul Finanţelor sau unul dintre cei doi preşedinţi”, a spus Vâlcov.

Mâine va exista ultima discuţie şi cu Coaliţia şi cu UDMR, iar marţi proiectul de buget va fi pus în transparenţă. Pe 5 sau 6 februarie va putea începe şi dezbaterea pe marginea acestuia, atunci când Parlamentul se întoarce la lucru.

 

Te-ar putea interesa și: