Evenimentul Zilei > Actualitate > Bucuria unui moment cultural. Ce să bei în timp ce te afli în carantină
Bucuria unui moment cultural. Ce să bei în timp ce te afli în carantină

Bucuria unui moment cultural. Ce să bei în timp ce te afli în carantină

Coronavirusul ne-a perturbat viața, ne-a distrus afacerile și ne-a contestat modul de viață într-un mod în care nici războaiele, terorismul sau atentatele sinucigașe nu au reușit.

 

Pandemia a înlăturat plăcerile simple precum a merge la un restaurant pentru o masă, a merge la un bar pentru un drink, sau la o cafenea pentru un cappuccino. Nu ne-a înlăturat însă capacitatea de a deschide o sticlă de vin și de a aduce un pic de cultură civilizată în casa noastră, scrie The Jerusalem Post.

Vinul nu este ca băuturile spirtoase sau ca berea. În mod normal este savurat la o masă. Nu este vorba despre evadare, ci de bucurarea unui moment cultural, la fel de vechi ca și civilizația în sine. Un beneficiu al situației actuale este că vinul a devenit brusc accesibil acasă. Multe vinării au introdus vânzări pe internet. Magazinele de vinuri și supermarketurile și-au îmbunătățit jocul cu livrări la domiciliu. Mulți comercianți au oferte excelente.

Vinul acasă este un relaxant și o afirmație că veți continua să vă bucurați. Nu uitați, nu trebuie să beți o sticlă întreagă.

Puneți dopul de plută înapoi în sticlă. Dacă nu intră, întoarce-l, va fi mai ușor. Apoi introduceți sticla, cu vin roșu sau alb, în frigiderul casnic. Va dura câteva zile bune.

Paștele vine și el. Acesta este propriul festival al vinului.

În comerț se găsesc felurite tipuri de vin, din foarte multe regiuni, pentru gustul fiecăruia. Chiar și cele mai pretențioase persoane pot găsi ceva să le placă. Și la prețuri pentru toate buzunarele.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: