Decizie de ultimă oră din partea ISMB. Elevii din Bucureşti ar putea rămâne acasă şi joi

Decizie de ultimă oră din partea ISMB. Elevii din Bucureşti ar putea rămâne acasă şi joi

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a anunţat, marţi, că fiecare consiliu de administraţie din unităţile şcolare vor trebui să analizeze oportunitatea suspendării orelor de curs şi pentru joi, în contextul vizitei Sanctităţii Sale, Papa Francisc.

„Pentru organizarea în condiţii de siguranţă a acţiunii, unităţile de învăţământ au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendării orelor de curs şi în data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administraţie. Aceste unităţi vor informa în scris Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti până miercuri, 29 mai 2019", potrivit agerpres.ro

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit ISMB, până miercuri se va afişa pe site-ul www.ismb.edu.ro. Lista cu şcolile care aprobă suspendarea orelor de curs şi în ziua de joi.

Inspectoratul reaminteşte că pentru vineri s-a propus suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Bucureşti.

„Urmare a vizitei Sanctităţii Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la Bucureşti, Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Şcolar Bucureşti, în urma consultărilor comune din data de 27 mai 2019, au propus suspendarea orelor de curs în toate unităţile de învăţământ preuniversitar, de stat şi particular, în ziua de 31 mai 2019", se arată într-un comunicat al ISMB