Evenimentul Zilei > Economie > Bucharest Christmas Shopping aduce CADOURI de la peste 250 de firme INTERNAŢIONALE
Bucharest Christmas Shopping aduce CADOURI de la peste 250 de firme INTERNAŢIONALE

Bucharest Christmas Shopping aduce CADOURI de la peste 250 de firme INTERNAŢIONALE

Începând cu 1 decembrie, românii vor avea acces la cel mai mare târg de cadouri din ţară, Bucharest Christmas Shopping, care se organizează la Romexpo, până în data de 21 decembrie, scrie Agerpres.

Aproximativ 250 de firme din România, Italia, Kenya, Marea Britanie, Polonia, Cehia, Suedia vor expune produsele specifice perioadei sărbătorilor de iarnă, pe o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi.

Decoraţiuni, suveniruri, îmbrăcăminte, încălţăminte, produse cosmetice, accesorii pentru casă, jucării, sau mâncăruri tradiţionale, vor fi o parte din categoriile de produse prezente la Bucharest Christmas Shopping.

Găzduit în Pavilionul Central, dar şi pe platformele exterioare, târgul reprezintă mai mult decât un eveniment dedicat cumpărăturilor. Târgul îmbină achiziţia de produse şi bună-dispoziţie, fiind, zilnic, oferite vizitatorilor nenumărate oportunităţi de distracţie. Concerte, momente de dans şi teatru, concursuri şi ateliere de creaţie, vor fi la dispoziţia bucureştenilor timp de trei săptămâni.

Inaugurat pe 1 decembrie, Bucharest Christmas Shopping va dubla festivităţile prezente în Bucureşti cu această ocazie. Astfel, începând cu ora 14.00, locuitorii Capitalei sunt aşteptaţi la Romexpo pentru Hora Unirii şi concerte susţinute de Gheorghe Turda, Maria Cârneci, Nelu Ploieşteanu, Mihai Constantinescu, Diana Bişinicu şi Lavinia Pârva. Totul va fi completat de cele 15.000 de porţii de mâncare tradiţională ce vor fi oferite gratuit vizitatorilor, dar şi de momente artistice, tombole şi ateliere de creaţie.

Programul de vizitare va fi, în perioada 1 – 18 decembrie, între orele 12,00 – 20,00, iar în perioada 19 – 21 decembrie, între orele 12,00 – 02,00. Intrarea este liberă.