Evenimentul Zilei > EVZ Special > Brokerul-fugar Cristian Sima și dezvăluirile din lumea mondenă. Tudor Chirilă a câștigat zeci de mii de dolari la Bursă!
Brokerul-fugar Cristian Sima și dezvăluirile din lumea mondenă. Tudor Chirilă a câștigat zeci de mii de dolari la Bursă!

Brokerul-fugar Cristian Sima și dezvăluirile din lumea mondenă. Tudor Chirilă a câștigat zeci de mii de dolari la Bursă!

Cristian Sima n-a jonglat la Bursă doar cu averile politicienilor și ale oamenilor de afaceri dubioși. Matematicianul l-a ajutat să pună un ban deoparte pe actorul Tudor Chirilă, cu care a și cultivat, de altfel, o relație de prietenie

Cum s-a petrecut apropierea dintre Cristian Sima și îndrăgitul cântăreț? Brokerul rememorează: „Chirilă a venit la mine, neam împrietenit… A câștigat bani mulți cu mine, n-a pierdut nimic. Cât a câștigat? Păi, ținând cont că a investit câteva mii de dolari și a plecat cu zeci de mii… Chirilă m-a supărat pentru că s-a apucat să spună că el nu știe dacă eu am furat bani, că el nu a pierdut bani cu mine, dar că sunt persoane care au pierdut… Atunci am spus și eu că e tragic dacă tu, ca prieten cu care stai zi și noapte, mergi peste tot, schiezi, mănânci, bei, ai tot felul de discuții intelectuale, îți pui întrebarea dacă am furat sau nu. Mai ales că știai exact ce s-a întâmplat”.

Andreea Raicu, mărul discordiei între cei doi bărbați

Cristian Sima pare și acum, la ani buni de la consumarea evenimentelor, afectat de ce s-a întâmplat: „Chirilă s-a enervat pentru că nu i-am spus din timp că s-a terminat totul, ca să-și retragă Andreea (n.r. – Raicu, fosta iubită a cântărețului) banii. I-am spus că n-am anunțat niciun prieten, pentru că, dacă s-ar fi întâmplat așa, unii își retrăgeau banii din puținul care mai rămăsese și rămânea un circ întreg… Că Sima i-a favorizat pe unii, iar pe alții nu. Așadar, am zis – pierdeți tot, la fel cum am pierdut și eu. La câștig – împreună, la pierdere – tot împreună”.


FOTO:Andreea RaicuSe îmbogățește fosta iubită a lui Chirilă?

Surpriza vine însă abia la final. Potrivit estimărilor lui Sima, Andreea Raicu nu numai că n-ar fi pierdut bani, dar ea ar urma să se îmbogățească: „Iar Andreea Raicu – care n-a pierdut, pentru că are 10.000 de dolari băgați în Bursa din Sibiu, iar când o voi vinde (și sper s-o fac pe o sumă fabuloasă) – o să câștige enorm. Dar n-o să vină să spună nimic despre ăia 10.000 de dolari… O să vedeți”.

Care este problema politicienilor români

Chestionat pe tema diferențelor dintre oamenii de stat străini și cei autohtoni, Cristian Sima a măturat pe jos cu clasa politică românească: „Problema politicienilor români e una singură: lipsa de cultură și de educație. Sunt hoți și afară, fac și acolo găinării. Dar mai fac și lucruri interesante. Pe când politicienii de la noi nu cunosc nici limba română. Nu că sunt 10% agramați, sunt 99% agramați! Și asta e tragic”.

La ce capitol femeile bat la fund bărbații

Cristian Sima a acceptat provocarea de a realiza o comparație între femeia de afaceri și bărbatul afacerist. Rezultatul face toți banii: „În afaceri, femeile au mult mai multă intuiție decât bărbații. Au și mai mult pragmatism. Altceva le lipsește lor. N-au imaginație. Dar, dacă ai o firmă, e mult mai bine să angajezi un manager femeie. Și eu am avut angajată la firma mea un managergeneral femeie… „Spune-le femeilor ce trebuie făcut și va fi făcut. Spune-le bărbaților ce trebuie spus și va fi spus”. Asta nu-i a mea, e a lui Margaret Thatcher”.

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: