Prima iubire a fostului fotbalist datează, evident, din adolescență. A fost cuplat, aproape doi ani, cu handbalista Irina Neagu. A doua sa relație, tot de durată, a fost cu Anca Nicolae, o vedetă Playboy, astăzi uitată. Apoi, Mutu s-a căsătorit cu frumoasa Alexandra Dinu, fiica consulului român la Milano, din acea vreme.

Mariajul lor, însă, nu s-a terminat cu bine, iar fostul fotbalist a început o serie destul de stufoasă de cuceriri.

„Briliantul”, azi în vîrstă de 41 de ani, a avut parte și de un refuz din partea Rocsanei Marcu, dar a recuperat repede timpul perdut cu câteva vedete dinafara țării, precum: Blu Cantrell, Aida Yespica, Moran Atias si Martina Stella.

Pe urma a revenit la româncele noastre neaoșe și la fel de frumoase: Monica Dascalu, Cristina Țintilă și Alina Ghidarcea.

A urmat al doilea mariaj. S-a casatorit cu topmodelul dominican Consuelo Matos, iar mariajului lor a durat aproape nouă ani.

Dar și acesta a luat sfârșit, din cauza infidelităților sale.

Presa tabloidă a mai relatat și de o relație cu faimoasa Bianca Dragușanu, însă aceasta nu a fost confirmată de niciuna dintre „părțile” implicate. Dar n-ar părea imposibil ținând cont de palamaresul său de Casanova.

Mai nou, Mutu a cunoscut-o pe Sandra Bachici și iar a simțit fluturi în stomac. Astfel, ea a devenit cea de-a treia lui soție.

Cu Alexandra Dinu, prima nevastă, Mutu are un băiat, pe nume Mario, care a împlinit 18 ani. Cu Consuela, Adrian a „marcat” de două ori. Are două fete, Adriana Lea, de 14 ani și Maya Vega, de 12 ani, care locuiesc în Republica Dominicană alături de Consuelo, ce-a de-a doua nevastă. Iar din ultima căsătorie, cu Sandra, s-a mai ales cu un băiețel pe nume Tiago.

Deși trăiește la mare distanță de primii trei copii al săi, Mutu pare destul de implicat în viața acestora și adesea postează pe rețelele de socializare imagini cu ei. Ce-i drept cele mai multe sunt cu fiul cel mai mic, care pare-se că este singurul care i-a moștenit pasiunea pentru fotbal. Deși are doar trei, Adrian îl filmează adesea în timp ce se piciul joacă cu mingea de fotbal prin casă.

Că lui Adi Mutu i-au plăcut și îi plac femeile frumoase e limpede. Însă, nu e sufficient de clar de ce a mers și la femei cu moravuri mai puțin cuviincioase, cum ar fi participarea la o orgie cu notoria Laura Andreșan, care, pe deasupra l-a mai făcut și de râs povestind despre el că performanțele lui în așternut țin doar câteva minute.