Evenimentul ZileiMondenBrigitte Macron a așteptat 10 ani să se mărite cu Emmanuel. Obstacolul care le-a stat în cale

Brigitte Macron a așteptat 10 ani să se mărite cu Emmanuel. Obstacolul care le-a stat în cale

Brigitte Macron a așteptat 10 ani să se mărite cu Emmanuel. Obstacolul care le-a stat în cale
Brigitte Macron are o poveste de viață fascinantă. În interviul acordat revistei Paris Match, prima doamnă a Franței a vorbit despre povestea de dragoste cu Emmanuel Macron.

Brigitte Macron a dezvăluit motivul amânării cu 10 ani a căsătoriei cu Emmanuel Macron. Prima doamnă a Franței a crezut că, în timp, se va îndrăgosti de cineva de vârsta lui. Dar n-a fost să fie, iar după 10 ani de amânări şi discuții, cei doi s-au căsătorit.

​Povestea lor de iubire a înflorit și a provocat tensiuni în provincie la acea vreme. Părinții lui Macron l-au trimis la Paris la o altă școală.

Cu toate acestea, dorința lui de a fi alături de profesoara sa a fost şi mai puternică.

Brigitte Macron a așteptat 10 ani. Care a fost motivul

Macron avea 15 ani când s-a îndrăgostit de Brigitte Auzière, cu 25 de ani mai mare decât el. Ea a fost profesoara lui de teatru la școala Catholic Providence din Amiens. Iar fiica ei, Laurence, a fost colegă cu Emmanuel Macron.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Brigitte Macron. Sursa foto: Facebook

Fiul ei este cu trei ani mai mare decât președintele Franţei. Fiicele ei, acum în vârstă de 46 și 39 de ani, sunt de accesași vârstă cu Președintele Franței.

Brigitte Macron a declarat că singurul obstacol au fost copiii ei. Prima doamnă a amânat căsătoria cu Emmanuel pentru a nu „distruge” viața copiilor ei.

„Mi-am luat timp pentru a nu le distruge viețile. Asta a durat 10 ani, timp pentru a-i pune pe șine. Vă puteți imagina ce auzeau. Dar nu am vrut să-mi ratez viața”.

Cuplul a început să se întâlnească pentru prima dată când ea avea 40 de ani, iar el 15 ani.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Prima doamnă a Franţei. Sursa foto: Facebook

Cum s-a schimbat viața lor după căsătorie

Prima doamnă s-a căsătorit în cele din urmă cu Emmanule, un funcționar public în vârstă de douăzeci de ani la acea vreme, în 2007.  Cu aproximativ 10 ani înainte ca acesta să devină președintele Franței în 2017.

În ciuda faptului că este căsătorită de 16 ani, Brigitte Macron a spus că soțul ei încă reușește să o surprindă și să o uimească. Ea este fascinată de memoria și inteligența sa impresionantă.

„Am avut mulți elevi străluciți și niciunul nu avea capacitatea lui. Întotdeauna l-am admirat”, a explicat Brigitte Macron

Cuplul se bucură de o viață liniștită împreună în Palatul Élysée. Președintele vine acasă în jurul orei 22, Brigitte Macron gătindu-i uneori cina.


Accesează: