Evenimentul Zilei > International > Brexit pentru starul show-ului „Britain’ s Got Talent”! A încetat prematur din viață
Brexit pentru starul show-ului „Britain’ s Got Talent”! A încetat prematur din viață

Brexit pentru starul show-ului „Britain’ s Got Talent”! A încetat prematur din viață

Ian Royce, un actor de comedie și moderator foarte popular în Marea Britanie, unde prezenta emisiunea de mare succes „Britain's Got Talent”, s-a stins din viață la doar 51 de ani.

Lumea showbiz-ului este în mare doliu în Marea Britanie, după încetarea din viață, marți, a popularului comedian Ian Royce, la numai 51 de ani, răpus în urma unei pneumonii severe și a colapsului multiplu de organe.

Royce a devenit faimos pentru calitățile sale de moderator al extrem de popularei emisiuni „Britain’s Got Talent” (echivalentul englezesc al show-ului „Românii au talent”). Actorul s-a remarcat prin momentele de stand-up comedy care întrețineau atmosfera și verva în rândul publicului spectator, făcându-l să prindă viață și să participe activ la toate etapele concursului faimos în întreaga lume.

Însă Royce a făcut carieră și ca prezentator al altor emisiuni de succes din istoria recentă a televiziunii. Spre exemplu, a fost omul din spatele producției „America’ s Got Talent”, căreia i-a dat o față cool, vibrantă. De asemenea, a fost un colaborator constant al renumitului jurnalist britanic Piers Morgan. Acesta l-a invitat deseori în emisiunea sa „Life Stories”, devenită celebră pentru celebritățile care i-au trecut pragul, inclusiv politicieni renumiți din Regat sau de peste Ocean.

În 2019, Ian a recunoscut că poartă o bătălie crâncenă cu alcoolul, iar un prieten al său a creat o pagină de donații, în scopul de a colecta sume de bani care să îl ajute să se interneze în clinica specializată în dezintozicare The Priory. Printre donatorii celebri s-au numărat pop starul Robbie Williams și prezentatorul de televiziune Simon Cowell.

Familia lui Royce a anunțat greaua pierdere pe pagina de Twitter a comediantului: „Cu nespusă durere trebuie să vă spunem că Ian a trecut astăzi în neființă, din cauza unei pneumonii severe și a colapsului multiplu de organe. Nu a fost într-o suferință cruntă și a fost înconjurat de prieteni și familie. A dus o luptă corectă, însă acum s-a dus într-un loc mai bun”.

În semn de omagiu, Piers Morgan a distribuit o fotografie cu el și cu Ian, realizată în timp ce filmau împreună pentru emisiunea sa „Life Stories”. „Odihnește-te în pace, Ian ‘Roycey’ Royce. Cel mai amuzant om de warm-up din showbiz și o legendă a ndustriei televiziunii, a scris Piers Morgan”, informează tabloidul The Sun.