În ciuda faptului că avea motive să fie „vesel ”, premierul arăta mai puțin fericit în Camera Comunelor după ce parlamentarii au votat moțiunea programului.

Johnson a primit în sfârșit aprobarea în această seară de la parlamentari, dar i-au stricat speranțele pentru o ieșire începând cu 31 octombrie aşa cum îşi doreşte premierul, notează thesun.

Aşadar, marea surpriză vine din Marea Britanie în acestă seară. Boris Johnson suspendă procedura de aprobare a Acordului Brexit. Premierul Marii Britanii, a anunţat în această seară suspendarea procedurii de aprobare a proiectului de Acord Brexit negociat la cuţite cu Uniunea Europeană.

Boris Johnson şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu respingerea programului  propus pentru aprobarea legislaţiei aferente Acordului Brexit şi a anunţat suspendarea procedurii de aprobare a documentului.

Camera Comunelor a votat pentru a susține, în principiu, proiectul de lege Brexit al lui Boris Johnson printr-o victorie majoră pentru premier. Cu toate acestea, parlamentarii au respins planul său de a împiedica măsura într-un ritm rapid.