Evenimentul Zilei > Monden > Brenciu nu i-a iertat pe șefii de la Antena 1. Ce s-a întâmplat la Vocea României
Brenciu nu i-a iertat pe șefii de la Antena 1. Ce s-a întâmplat la Vocea României

Brenciu nu i-a iertat pe șefii de la Antena 1. Ce s-a întâmplat la Vocea României

Cel mai așteptat „meci” al săptămânii în Liga audiențelor tv s-a jucat vineri seară.

Pro Tv și Antena 1 se luptă zi de zi pentru a capta atenția telespectatorilor, iar în prima zi de weekend câștig de cauză a avut Pro Tv. Postul din Pache Protopopescu a luat caimacul cu Vocea României, scrie paginademedia.ro, show la care Horia Brenciu este unul dintre jurați.

Carismatic și jovial, Brenciu s-a răzbunat din plin pe foștii angajatori, lăsând în urmă  Antena 1. Emisiunea la care el este jurat a fost lider de audiență vineri seară, peste iUmor, show-ul A1! Pe segmentul național, Pro TV a obținut o medie de aproximativ 1,6 milioane de telespectatori în fiecare minut, pe intervalul de intersecție cu ”iUmor”, care a avut o medie de 1,1 milioane de privitori.  Kanal D, locul 3, a obținut un milion de telespectatori pe același interval orar.

Botez de „bun venit”

În grila de toamnă a Pro Tv, reîntoarcerea lui Horia Brenciu joacă un rol important.

Într-un interviu pentru Viva!, Brenciu a povestit cum a fost întâlnirea cu ceilalți jurați de la Vocea României: „În prima zi de filmare, la audițiile pe nevăzute, ne-am îmbrățișat și ne-am spus vrute și nevrute. A doua zi, în prima pauză de filmare, Smiley și Bartoș au trecut la acțiune și m-au invitat la masă. Am mâncat… ciolan cu varză călită. Ca desert, Irina ne-a oferit plăcinte calde făcute de mama ei, iar Tudor, fiindu-mi vecin de cabină, mi-a fredonat câteva compoziții de-ale lui. Le știam, dar m-am prefăcut surprins de talentul lui”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: