Evenimentul Zilei > Social > Breaking News. Politician PNL, bătut de interlopi! Caz extrem de dur în București
Breaking News. Politician PNL, bătut de interlopi! Caz extrem de dur în București

Breaking News. Politician PNL, bătut de interlopi! Caz extrem de dur în București

Incident extrem de grav, seara trecută, în apropierea Capitalei. Un politician din partea PNL susține că a fost bătut de interlopi. 

Cornel Constantin Ofițeru consilier judeţean din partea PNL, susţine că a fost atacat seara trecută de mai mulţi interlopi. Politicianul spune că maşina sa a fost încercuită de mai mulţi indivizi cu maşini şi că aceştia i-au lovit autoturismul cu  toporul. A scăpat după ce a fugit. Polițiștii au reținut un suspect.

„Mă îndreptam spre casă. Am fost oprit de o masina in interiorul caruia se aflau doi indivizi, unul dintre ei facând parte dintr-un clan interlop din comuna Chiajna. A fost un scandal în urmă cu trei săptămâni la alegerea primarului. Eu sunt preşedintele PNL Chiajna, consilier judetean de Ilfov. Un coleg a participat la sedinta de consiliu pentru alegera unui nou viceprimar. La sedinta au facut scandal. Aceşti interlopi împreună cu primarul din functie care le este si naş, au facut amenintari si intimidari pentru a-si impune noul viceprimar în functie. La iesire a fost agresat colegul meu de la PNL, consilier PNL Chiajna. S-a întâmplat în văzut tuturor, chiar şi in sediul Politiei Chiajna. A inceput o ancheta penala. Ulterior, la amenintarile lor si-a retras plangerea. Aseara, în timp ce mă îndreptam spre casă am fost acostat de aceşti indivizi cu 3 sau 4 masini. Mi-au spart geamul cu toporul, au vrut sa ma lovească, dar nu au reuşit. Am avut inspiraţia să fug. M-au alergat pana în curte. Am sunat la 112, au venit poliţiştii şi am depus plângere”, a povestit consilierul PNL la România TV.