Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking News în cazul Caracal. Cine a ajuns la audieri? Nimeni nu se aștepta
Breaking News în cazul Caracal. Cine a ajuns la audieri? Nimeni nu se aștepta

Breaking News în cazul Caracal. Cine a ajuns la audieri? Nimeni nu se aștepta

Soţia lui Gheorghe Dincă urmează să fie audiată astăzi la sediul Poliţiei din Caracal de către procurorii DIICOT.

DIICOT încearcă să lămurească misterul dispariţiei Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu, astăzi, la audieri, fiind așteptată chiar soția criminalului din Caracal, Gheroghe Dincă, anunță Antena3.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a spus că femeia ar ști mult mai multe decât spune, motiv pentru care ar trebui audiată de procurori.

„În ce priveşte faptul că soţia lui Gheorghe Dincă s-a aflat în locuinţă o lună după ce Luiza a fost răpită, (…) Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează ca martor. (…) Avem date şi indicii că această doamnă a locuit pe momentul în care din punctul nostru de vedere Luiza era răpită şi era acolo. S-ar suprapune perioadele. De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minte (…) începând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături.

Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerăm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor. Procurorul e cel care dispune. (…) Rămâne de dovedit şi de verificat dacă perioada în care a fost dânsa e la fel cu perioada în care Luiza a fost în imobil. Noi presupunem că au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”, a declarat avocatul Tonel Pop

De asemenea, criminaliştii vor continua astăzi să cerceteze casa lui Gheorghe Dincă cu ajutorul scanerului special care le arată eventuale găuri din locuinţa acestuia, inclusiv în pereţi.