Evenimentul Zilei > Social > Breaking news. Explozie la CET Grozăvești! Sectoarele 1 și 5, fără apă caldă și căldură!
Breaking news. Explozie la CET Grozăvești! Sectoarele 1 și 5, fără apă caldă și căldură!

Breaking news. Explozie la CET Grozăvești! Sectoarele 1 și 5, fără apă caldă și căldură!

ELCEN anunță că locuitorii din sectoarele 1 și 5 nu vor avea căldură și apă caldă în noaptea de sâmbătă, 23 noiembrie.

O explozie puternică la un cazan vechi de 60 de ani a dinamitat activitatea CET Grozăvești. ELCEN susține că, în urma exploziei cazanului, locuitorii din sectoarele 1 și 5 ale Capitalei vor avea apă călâie la robinet, iar caloriferele vor fi mai mult reci. Totuși, cel puțin pentru locuitorii din Sectorul 5 nu ar fi nicio schimbare, căci de la începutul lunii noiembrie caloriferele prezintă aceeași stare de …gripă.

Așadar, ELCEN anunță că nu mai poate alimenta cu agent termic la parametri normali cele două sectoare. În cazul acesta, apa caldă va fi furnizată de celelalte CET-uri, dar va ajunge în sectoarele 1 și 5 la o temperatură cu câteva zeci de grade mai mică decât este normal, informează Digi 24.

Explozia de la CET Grozăvești este ultima „grozăvie” din Capitală. În acest moment, 250 de blocuri bucureștene racordate la sistemul centralizat de termoficare deja nu beneficiază de agent termic la parametri normali. Ultimele informații promiteau că situația se va remedia până sâmbătă seară. Nu doar că nu s-a schimbat nimic, dar iată că locuitorii din încă două sectoare ale Capitalei intră forțat în „vortexul” ELCEN-Termoenergetica.