Evenimentul ZileiInternationalBREAKING NEWS. Donald Trump şi-a dat demisia

BREAKING NEWS. Donald Trump şi-a dat demisia

BREAKING NEWS. Donald Trump şi-a dat demisia
Preşedintele american Donald Trump a demisionat din Trump Organization. Cei doi fii ai săi Don Jr. şi Eric se vor ocupa în continuare de afacere, a anunţat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer.

„A demisionat din companie, așa cum a spus că va face înainte de a fi învestit în funcție. Don și Eric se ocupă în totalitate de companie”, a preciat Spicer.

Având în vedere amploarea conflictelor dintre vastele afaceri ale lui Trump și interesele Statelor Unite, magnatul a promis în campanie să le elimine prin ruperea legăturilor cu compania sa, dar nu a prezentat un plan credibil în acest sens, notează news.ro

Singura sugestie pe care a făcut-o înainte de învestire  – înființarea unui trust special, în care beneficiarii să nu aibă informații despre active, condus de copii săi – nu ar elimina aceste conflicte, având în vedere că banii generați vor ajunge tot la familia sa.

The Trump Organization (anterior Elizabeth Trump & Son) este un conglomerat american privat, cu sediul în Trump Tower din Manhattan, New York. Organizația deține afacerile, parteneriatele de business și investițiile magnatului Donald Trump.


Accesează: