Evenimentul Zilei > Justitie > BREAKING NEWS. Cel mai periculos interlop, Costel Corduneanu, reţinut pentru 24 ore pentru trafic de arme
BREAKING NEWS. Cel mai periculos interlop, Costel Corduneanu, reţinut pentru 24 ore pentru trafic de arme

BREAKING NEWS. Cel mai periculos interlop, Costel Corduneanu, reţinut pentru 24 ore pentru trafic de arme

Costel Corduneanu, liderul clanului interlop cu acelaşi nume, a fost reţinut, joi seara, de către DIICOT Iaşi pentru trafic de arme.

Potrivit ziarul de Iaşi, liderul clanului Corduneanu ar fi fost implicat în acest caz după ce două persoane interceptate de DIICOT l-ar fi indicat pe el ca beneficiar al pistolului introdus ilegal în ţară.

"În cursul nopţii trecute am atacat ordonanţa de reţinere emisă împotriva clientului meu, urmând ca această plângere să fie soluţionată de procurorul şef aş DIICOT. Din punctul meu de vedere, nu există niciun fel de probe care să-l incrimineze pe cleintul meu", a punctat Ciprian Mitoşeriu, unul dintre avocaţii lui Costel Corduneanu.

În acelaşi dosar, au mai fost puşi sub acuzare un avocat din Baroul Vaslui şi un alt bărbat, Ovidiu Ransburg. Aceştia sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat şi de contrabandă cu arme.

Surse juridice au spus că Ransburg a fost tocmit pentru a introduce în ţară un pistol care trebuia să ajungă la Costel Corduneanu. Operaţiunea a fost sprijinită de avocatul vasluian.

Cel mai probabil, se va face propunere de arestare preventivă a celor trei.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: