Evenimentul Zilei > International > Sărbători fără sfârșit la Chișinău. Bradul de Crăciun rămâne împodobit. Primarul nu se îndură să-l dea jos
Sărbători fără sfârșit la Chișinău. Bradul de Crăciun rămâne împodobit. Primarul nu se îndură să-l dea jos

Sărbători fără sfârșit la Chișinău. Bradul de Crăciun rămâne împodobit. Primarul nu se îndură să-l dea jos

Bradul de Crăciun rămâne împodobit în centrul orașului Chișinău, dat fiind că primarul Ion Ceban nu se îndură să-l dea jos.

Bradul de Crăciun rămâne împodobit la Chișinău.

Deși Crăciunul a trecut de ceva timp, autoritățile din Chișinău nu se îndură să despodobească bradul din centrul orașului. Aceasta cu atât mai mult cu cât iarna abia acum pare că-și intră în drepturi.

Primarul orașului Chișinău, Ion Ceban a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii cu decorațiunile de iarnă din centrul orașului. De asemenea el a însoțit imaginile cu un mesaj pentru locuitori și nu numai.

Primarul Ion Ceban a anunțat că bradul din centrul capitalei Republicii Moldova va mai rămâne o perioadă împodobit. Totodată edilul i-a îndemnat pe turiști și pe localnicii amatori să viziteze amplasamentul și să facă fotografii de iarnă. Chiar dacă și în Chișinău se manifestă pandemia de coronavirus. „Bradul mai rămâne împodobit în centrul capitalei. Pentru că afară a venit iarna adevărată, am decis să mai lăsăm bradul în centrul capitalei, pentru cei care vor să facă fotografii. Timpul este foarte frumos și în parcuri este extraordinar. Hai să profităm de clipele frumoase alături de cei dragi. Amintesc că bradul din centrul capitalei și-a aprins luminițele pe 1 decembrie”, a scris primarul din Chișinău pe Facebook.

Cetățenii nu au prea gustat mesajul cu bradul de Crăciun

Postarea primarului din Chișinău, Ion Ceban, nu a fost gustată chiar de toți locuitorii orașului. În ciuda perspectivei idilice, unii dintre cetățeni au ținut să-l aducă pe primar cu picioarele pe pământ. Ei i-au reamintit care îi sunt îndatoririle și i-au atras atenția că are obligația să le rezolve. Cu atât mai mult cu cât la mijloc erau niște copii.

„Domnule primar, nu circulă transportul pe str. Ialoveni… Copilul meu s-a întors pe jos acasă de la Telecentru până la motocros. Ud, înghețat bocnă, ora 19,30… Sunteți la curent că transportul public nu circulă? Avem doar un troleibuz în această direcție”, a scris moldoveanul deloc impresionat de imaginile postate de primar.