Peliculă în care va juca popularul actor american și care va fi distribuită în exclusivitate pe această platformă de internet, după o lansare restrânsă în cinematografe în 2016, după cum a informat Netflix citată de EFE.
Filmul intitulat 'War Machine' este inspirat din cartea ,'The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America's War in Afghanistan', a ziaristului Michael Hastings, care a murit în 2013 într-un accident de trafic în Los Angeles.

Sub formă de satiră

Povestea se axează pe rolul generalului Stanley McChrystal în fruntea trupelor americane din Afganistan. McChrystal, în prezent în rezervă, a fost un general implacabil dispus să câștige războiul în Afganistan cu ajutorul unei echipe de consilieri, care a ținut permanent legătura în timpul conflictului cu oameni politici din Washington și cu mass-media.
'War Machine' va fi relatat sub formă de satiră, iar producția sa va începe în august sub îndrumarea regizorului australian David Michôd ('Animal Kingdom'). "Suntem entuziasmați de acest angajament inspirat de Netflix pentru a realiza un proiect avangardist și a-l prezenta audienței globale", a declarat Brad Pitt despre acest prim film al său produs pentru a fi vizionat în principal pe internet.