Braconieri de mistreți, reținuți, la Hârșova, de polițiștii de la Transporturi

Braconieri de mistreți, reținuți, la Hârșova, de polițiștii de la Transporturi

Poliţiştii de la Serviciul Transporturi Constanța au reținut, în urma unor descinderi, doi bărbați din Vadu Oii, susperctați de braconaj, la domiciile cărora au descorperit zeci de plase de pescuit, sute de litri de motorină, zeci de kilograme de carne de mistreț și trofee de căprior.

Perchezițiile la domiciile celor doi bărbați, în vârstă de 44 de ani, respectiv 66 de ani, din Vadu Oii au fost efectuate în baza unor mandate emise de Judecătoria Hârșova. Au fost descoperite, astfel, 33 de plase de pescuit comercial, în lungime totală de 2400 metri, care erau deținute ilegal, șase dispozitive artizanale de prindere a animalelor sălbatice (lațuri și capcane), cantitatea de 350 de litri de motorină, trei trofee de căprior și 70 de kilograme carne de porc mistreț.

Valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării este de aproape 40.000 de lei. Cei doi individizi au fost reținuți, pe bază de ordonanțe, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul  IPJ Constanța. Astăzi, vor fi prezentați Judecătoriei Hârșova, cu propunere de arestare preventivă. La acțiune au participat și polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Constanța. 

 

Ne puteți urmări și pe Google News