Bătaie cu ciocane și răngi, pe o stradă din Botoșani. Două clanuri, despărțite de mascați

Bătaie cu ciocane și răngi, pe o stradă din Botoșani. Două clanuri, despărțite de mascați Sursa foto: Arhiva EVZ

Două clanuri rivale au încercat să-şi regleze conturile în plină stradă. 11 persoane au fost implicate în bătaia care a avut loc sub ochii îngroziți ai trecătorilor de pe o stradă din Botoșani. Mascații au intervenit în conflict.

Două bande rivale s-au luat la bătaie pe o stradă din Botoșani. Cele 11 persoane implicate în acest conflict s-au lovit cu răngi și ciocane, chiar sub privirile îngrozite ale trecătorilor. În urma acestui scandal, o parte dintre bărbații implicați au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bătaie cu răngi și ciocane pe o stradă din Botoșani

Bătaia cu răngi și ciocane a avut loc pe Strada Primăverii, din Botoşani. Conform primelor informații legate de acest caz, conflictul dintre cele două bande ar fi izbucnit în urma unor șicane în trafic.

Ambulanță, bătaie, Botoșani

Ambulanța. Sursa foto: Arhiva EVZ

Martorii susțin că cele două bande rivale  ar fi coborât din mașini, cu răngi și ciocane.  Cele 11 persoane implicate și-au împărțit lovituri chiar sub  privirile trecătorilor. De altfel, oamenii care circulau pe strada respectivă au fost cei care au sunat la 112.

Ne puteți urmări și pe Google News

Au intervenit mascații

Membrii celor două bande rivale au atacat cu cu ciocane, topoare şi răngi. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a opri conflictul.

În urma apelului la 112, la faţa locului au ajuns patru echipaje de poliţie, dar şi trupele speciale. De asemenea, au fost mobilizate  două echipaje SMURD şi o ambulanță.

„Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul IPJ. Au intervenit pentru aplanarea conflictului jandarmi, poliţişti de ordine publică şi cei de la trupele speciale”, au transmis polițiștii botoșăneni.

Botoșani, bătaie, poliție

Poliția Română. Sursă foto: Arhiva EVZ

Persoanele implicate în scandal, duse la IPJ Botoșani

În urma conflictului, toate persoanele implicate au fost duse la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Recent, o tânără din Iași a fost bătută cu ciocanul de un bărbat de 25 de ani.  După loviturile primite, victima este  în comă, iar medicii sunt rezervați privind șansele de supraviețuire.

"A fost supusă şi unei intervenţii chirurgicale laborioase şi în continuare echipa medicală face tot ce este posibil ca să o menţină în viaţă.", au precizat medicii.

Agresorul a fost prins în Capitală şi arestat preventiv.