Totul a plecat de la declarația lui Dumitru Dragomir legată de „tunul financiar” dat de Cristi Borcea, care se presupune că ar fi pus mâna pe o afacere de 70 de milioane de euro, scrie Digisport.

Victor Becali a oferit o reacție controversată cu privire la declarația lui Dragomir.

„Cum Dumnezeu să vină Pițurcă? Am auzit atâtea variante, că vine Badea, că vine Borcea. Eu nu cred o boabă. O fi fost și numele meu implicat. Dar dacă eu nu cred că era Borcea, înseamnă că nu cred nici de mine. Eu am stat cel mai mult cu Borcea.

Într-adevăr, suferă pentru Dinamo, dar nu se va mai întoarce. Domnul Dragomir știe mai bine. Am citit și eu că a făcut o afacere de 70 de milioane de euro, dacă ar ști și domnul Borcea de ea, ar fi bine”, a spus Victor Becali.

Dumitru Dragomir susține că afacerile pe care Borcea le are deja l-ar putea aranja pe viață, bogăția sa fiind colosală.

„De fotbal să nu mai audă! A făcut cinci ani de pușcărie gratis. A plătit din buzunarul lui șase sau șapte milioane de euro și l-a băgat la pușcărie. Borcea, Nețoiu, Pițurcă… dacă vedeți ce afaceri au… Dacă vedeți ce bogăție au Nețoiu și Borcea. Știți ce înseamnă 2,500 de hectare?

Să te duci cu mașina 25 de kilometri ca să termini pământul lor. Vă închinați cu ambele mâini! Sunt oameni care muncesc și sunt făcuți pentru a face bani. Foarte puțină lume știe să facă bani în această viață”, a spus Dragomir.