Urmând zicala „Dacă o femeie își schimbă look-ul, e pe cale să își schimbe viața”,  Alina Vidican a luat o decizie interesantă cu privire la ea. Mai exact, și-a schimbat, din nou, look-ul, ea optând pentru o culoare și mai deschisă a părului. Mai mult, încântată de rezultat, ea s-a lăsat fotografiată, având grijă ca imaginea cu pricina să ajungă în spațiul public.

„Este un mesaj clar. Ea arată mai bine ca niciodată, este fericită la Miami așa cum nu a mai fost în ultimii patru-cinci ani și vrea să fie văzută așa. Evident, transmite un mesaj clar lui Cristi Borcea, pe ideea „uite ce ai avut și ce ai pierdut”, arătându-i acestuia că, în ciuda faptului că are doi copiii, este mai sexy ca oricând. Și, evident, în fotografie, a lăsat la vedere și decolteul, mai ales că știa care îi este slăbiciunea fostului ei soț… Iar fotografie este ca să o poată compara cu actuala lui soție”, ne-a spus un apropiat de-al familiei timișorencei, scrie Wowbiz.

Alina Vidican profită din plin de viața la Miami.

„Alina merge aproape zilnic la malul oceanului, alături de copii ei. Stă pe plajă, se joacă cu micuții, pare că, în sfârșit, a scăpat de depresia de după divorț. Se simte bine, e fericită acolo și nimic nu pare să îi mai umbrească bucuria de a fi alături de micuți. Se ocupă, evident, și de afacere, știe că este cea mai bună variantă de a face bani, nu se mai bazează foarte mult pe ajutorul pe care fostul ei soț i l-a tot dat. Oricum, e liniștită, știe că dacă are nevoie, poate apela la el, mai ales că Borcea își iubește la nebunie copii”, au declarat apropiați ai acesteia.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Evenimentul a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea, cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.