Evenimentul Zilei > Sport > AVEREA cheltuită de BORCEA pe Adi Mutu. Câți BANI i-a oferit ca să-l țină la DINAMO?
AVEREA cheltuită de BORCEA pe Adi Mutu. Câți BANI i-a oferit ca să-l țină la DINAMO?

AVEREA cheltuită de BORCEA pe Adi Mutu. Câți BANI i-a oferit ca să-l țină la DINAMO?

Cristi Borcea a dezvăluit că a cheltuit o avere pe faimosul jucător Adrian Mutu. Acesta a recunoscut că pentru a-l ține la Dinamo, i-a oferit cinci milioane de euro.

„E clar că Cristi Borcea a cheltuit pe neveste mai puţin decât pe Adi Mutu. Afaceristul se află la a treia căsnicie, cu Valentina Pelinel, iar precedente două divorţuri, de Mihaela Borcea şi Alina Vidican, l-au costat destul de mult pe fostul acţionar dinamovist. Nu mai mult, însă, decât a fost dispus să îi dea lui Adrian Mutu, căruia i-a oferit un contract total de 5 milioane de euro”, scrie Wowbiz.

Cristi Borcea a cheltuit pe neveste mai puţin decât pe Adi Mutu: „I-am semnat un contract pe 5 ani cu câte un milion de euro pe an”.

„După episodul Chelsea, cu „cazul Cocaina”, în 2004, Borcea l-a adus pe Mutu să se antreneze cu Dinamo, după ce fusese expulzat de la Londra.”, a relatat gsp.ro. „I-am semnat un contract pe 5 ani cu câte un milion de euro pe an, care era colosal şi pentru vremurile alea. Am luat documentul semnat de amândoi, l-am pus în seif şi i-am zis: „Adi, tu să ai garanţia că orice s-ar întâmpla, eşti aici, la Dinamo, eşti apreciat şi nu trebuie să ai grija zilei de mâine! Dacă-ţi găseşti mai bine, du-te şi asta e!”, a mărturisit Cristi Borcea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.