Evenimentul Zilei > Actualitate > Bon Jovi a dat chix? Spectatorii, nemulțumiți. Replica artistului, pe scenă
Bon Jovi a dat chix? Spectatorii, nemulțumiți. Replica artistului, pe scenă

Bon Jovi a dat chix? Spectatorii, nemulțumiți. Replica artistului, pe scenă

Mediul online fierbe după concertul de aseară, din București, al lui Bon Jovi, din Piața Constituției. Foarte multe comentarii merg pe ideea că solistul nu mai are vocea de altădată. Unii însă spun că doar formația sa l-a scos oarecum din impas.

Alții însă sunt dezamăgiți și de prestația publicului. Aproape nimeni nu a cântat odată cu solistul piese care au marcat piața muzicală din ultimii 30 de ani. Mulți au venit numai să filmeze și atât.

Părerile sunt oricum împărțite. Nu puținu sunt aceia care cred că solistul ar trebui totuși să-și ceară scuze românilor pentru prestația sa de pe scenă.

E drept că aseară, potrivit celor care au asistat la concert, Bon Jovi și-a cerut oarecum scuze, recunoscând că „nu am fost chiar pe ritm”.

Românii își aduceau aminte de concertul din urmă cu opt ani, tot din țara noastră, al aceluiași Jon Bon Jovi. Atunci a fost un real succes.

În orice caz toți cei care au asistat aseară la concert laudă prestația impecabilă a formației americane.

Formația Bon Jovi rămâne un reper în muzica de pe mapamond la mai bine de 35 de ani de la înființare. O trupă care a vândut în acest timp mai mult de 130 de milioane de albume și a susținut peste 2.800 de concerte în toată lumea.

Jurnalistul Dragoș Pătraru a scris pe propria pagină de Facebook un comentariu care scoate în evidență ce s-a întâmplat aseară în București : „Nenea solist Bon Jovi, praf în seara asta! L-a scos trupa! El, mort în cadă! Păcat. Nu te poți prezenta în halul ăsta la un concert. Nici măcar în fundul Europei, la București”.

Alți cunoscători în ale muzicii arată că Bon Jovi ar avea de mai mulți ani probleme cu vocea.
Bon Jovi rămâne totuși o legendă, dar e numai amintirea a ceea ce a fost cândva, un artist de talie mondială, trag concluzia cei mai mulți internauți.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: