Evenimentul Zilei > Actualitate > Bon de casă în celebra piaţă San Marco: Două ape minerale şi două cafele, 43 de euro. Webul indignat
Bon de casă în celebra piaţă San Marco: Două ape minerale şi două cafele, 43 de euro. Webul indignat

Bon de casă în celebra piaţă San Marco: Două ape minerale şi două cafele, 43 de euro. Webul indignat

Al nu ştiu câtelea caz de plată exagerată la maxim pentru consumaţia a doi turişti într-un bar din Piaţa San Marco, la Venezia şi din nou, ca deobicei, împărtăşirea situaţiei şi indignarea pe reţelele de socializare.

Bonul de casă este al unui faimos bar din piaţa amintită, pe numele lui Lavena, care pentru două peturi de apă minerală, de un sfert de litru şi două cafele, a obligat clienţii respectivi să plătească 43 de auro, egal cu 10 euro o sticlă de apă minerală şi 11,50 euro o cafea. Este vorba de preţuri pe care cei care frecventează piaţa le cunosc foarte bine şi care cuprind un suprapreţ pentru cine vrea să stea afară, pe terasă, unde evoluează formaţii muzicale. Indiferent de justificările care ar putea fi date, rămâne stupefacţia clienţilor care merg acolo pentru prima şi probabil ultima oară, fără să fie avertizaţi în niciun fel.

Reacţii pe web: Il gazzettino- Sperăm ca Garda financiară să verifice declaraţia fiscală şi dacă e posibil să emită o evaluare.
Anton 48- Ai, ai, ai, Brugnaro, continui să atragi clienţi care te deranjează? Nu spuneai că ai terminat-o?
tarcfor- Italieni hoţi, HOŢI, HOŢI
Grazian0- 43 euro? Prea puţin!