Evenimentul Zilei > Monden > Bombă: Prinţul Harry iese cu altă femeie! Una care l-a vânat mereu. Meghan e K.O.
Bombă: Prinţul Harry iese cu altă femeie! Una care l-a vânat mereu. Meghan e K.O.

Bombă: Prinţul Harry iese cu altă femeie! Una care l-a vânat mereu. Meghan e K.O.

Tabloidele din SUA şi din Marea Britanie sunt în alertă: Prinţul Harry a început să iasă alături de o femeie celebră.

Încă nu este clar care este adevăratul motiv pentru care Prinţul Harry se vede cu Adele, celebra cântăreaţă britanică, dar există câteva ipoteze.

Una dintre ele se referă la faptul că Adele îl poate ajuta pe Harry să se acomodeze mai repede şi mai bine la modul de viaţă al americanilor.

Marea artistă locuiește în Los Angeles, nu departe de Ducii de Sussex, astfel că întâlnirile ei cu Harry pot fi explicate şi prin sprijinul legate de acomodare.

Totuşi, mai există şi varianta conform căreia o mai veche scânteie dintre cei doi poate fi reaprinsă cu ocazia acestor întâlniri.

Cu toate că este foarte ocupat cu noile proiecte şi organizațiile de voluntariat, fiul cel mic al Prințului Charles alege să își petreacă puţinul timp liber cu Adele.

Asta se întâmplă în detrimentul soţiei Sale Meghan Markle, care rămâne singură cu băieţelul lor Archie, când Harry se distrează împreună cu Adele.

„Faptul că iese cu Adele l-a făcut să regăsească puțin din vechea normalitate. Ea este extrem de amuzantă și adoră să bea din când în când, așa cum o făcea și Harry înainte de a o întâlni pe Meghan.

Adele este ca o gură de aer proaspăt în viața lui tumultoasă din LA. Nu este ca și cum Harry a încercat să își ascundă prietenia cu Adele, dar Meghan nu și-a dat seama că se întâmplă ceva.

A devenit obsedată să demonstreze că viața lor acolo este așa cum a plănuit-o, în ciuda a tot ce se întâmplă în lume, așa că nu și-a dat seama că poate Harry ar căuta confort alături de o altă femeie.

Nu este o situație romantică, deși Harry mereu a vorbit despre cât de fantastic arată Adele”, a declarat o sursă pentru New Idea.

Totuşi, Adele s-a arătat entuziasmată de o relație cu Prințul Harry nu cu foarte mulţi ani în urmă: „Chiar dacă am zis că nu aș ieși niciodată cu un roșcat, este vorba de Prințul Harry! Aș deveni o adevărată Ducesă atunci.”

Rămâne de văzut care este esenţa noilor preocupări ale Prinţului Harry, dar un lucru este cert: Meghan Markle are motive de îngrijorare.

Va şti actriţa americană, recunoscută pentru personalitatea ei impunătoare, să gestioneze noua situaţie?

sursa: newidea.com