„Este o campanie în care statul român trebuie resetat, dar trebuie să vină cineva să-l reseteze. PSD nu poate face asta. O situaţie asemănătoare a fost şi în Franţa. care a funcționat la Paris, cu Macron, care a zis: A venit, trebuie să dărâmăm, apoi vedem. În Ucraina, președintele care are și parlamentul a avut un serial un profesor de istorie, care devine președinte și schimbă tot. Asta e imaginiea publică.

Imaginea publică, mai mult decât la ce a fost la Colectiv, arată un stat neputincios, corupt. După ce a avut loc bâlbâiala autorităţilor, am avut şi bâlbâiala anchetei. Asta nu s-a mai văzut nicăieri în lume. Tot ce există acum este fals. Nu se doreşte să se ajungă la adevăr. Avem în acest sens mai multe posibilităţi. Doamna Stănoiu a spus că este imposibil să fie atâţia proşti în acelaşi loc. Duminică se vorbea despre un monstru singuratic. Apoi s-a spus că el le-a omorât pe toate. Dacă s-ar accepta asta s-a rezolvat totul şi s-e închide cazul. Dacă ancheta încearcă să tragă de timp să schimbă ceva. DIICOT spune teza monstrul singuratic, care a recunoscut. De ce a preluat DIICOT cazul? Ca exista riscul ca bietii aia de politisti sa afle adevarul.

Eu nu cred nici în IML. Asta cu asasinul singuratic închide cazul. Apoi, dacă omul a făcut parte dintr-o reţea de trafic de minore deschide alte situaţii. Atunci, statul român are nişte probleme. Una este Iohannis. O să fie întrebat unde sunt fetele pentru că este vorba de trafic internaţional de minori.

O altă ipoteză este că Dincă era un proxenet mătunt pentru unii de la Deveselu.

Eu miros că toate aceste bâlbâieli au scopul de a ascunde ceva. Pe parcursul anchetei se evită orice ieşire din teritoriul lui Dincă. Este o anchetă aberantă. Trebuie nieşte detalii omeneşti, iar noi nu ştim nimic despre Alexandra. Multe lucruri se evită. Dar unde este SRI? Să nu-mi spuneţi mie că nu ştie nimic SRI-ul. De ce nu intervine? De ce a preluat ancheta domnul Bănilă? Marea problemă este cu presa dar o ţin cu intoxicări. O să descoperim pe parcursul anchetei că multe lucruri sunt fabricate”, a spus Cristoiu

Te-ar putea interesa și: