Mai mult, chiar dacă victimele nu reacționează, bodyguarzii, furioși, continuă să îi lovească. Imaginile au fost analizate și de polițiști, care i-au reținut doar pe doi dintre agresori, pentru că al treilea, având probleme de sănătate, era internat în spital.

„În fapt, cei doi agenți ar fi aplicat cu pumnii și picioarele mai multe lovituri la nivelul corpurilor persoanelor vătămate, cauzându-le multiple leziuni. De asemenea, ei ar fi aplicat și un spray iritant lacrimogen”, a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad, scrie Cancan.

 Bodyguarzii au fost plasați sub control judiciar pentru 40 de zile, însă conducerea firmei de protecție și pază reclamă faptul că autoritățile nu au ținut cont și de imaginile de pe camerele de supraveghere de la subsolul localului, acolo unde ar fi început scandalul.

„Solicitarea a venit din partea angajaților localului, care ne-au sesizat că în incinta barului se aflau mai multe persoane recalcitrante, care îi înjură și în amenință pe muzicanți. Când a ajuns acolo, echipajul de intervenție a constatat că una dintre persoane ținea în mână o sticlă și adresa injurii formației deoarece nu cânta ce le cerea el. Băieții au încercat să-i explice că trebuie să părăsească localul, că nu e dorit acolo, însă individul, susținut de un prieten, a devenit agresiv. Unul din ei s-a aruncat la picioarele unuia dintre agenți, cu scopul de a-l pune la pământ, iar cealaltă persoană a încercat să-i atace pe agenți cu sticla. În acel moment, echipajul de intervenție a încercat să se apere. După incident am stat de vorbă cu agenții de pază și mi-au spus că, într-adevăr, nu trebuiau să reacționeze astfel, însă au acționat sub impulsul momentului, în autoapărare. A fost un incident izolat și nedorit, scopul nostru fiind acela de a  aplana conflictele și de a imobiliza persoanele recalcitrante până la sosirea echipajelor de Poliție”, a spus Daniel Leș, patronul firmei de securitate la care lucrează cei trei bodyguarzi.