Bob Dylan va concerta din nou în România

Bob Dylan va concerta din nou în România

Legendarul Bob Dylan va susţine un concert în data de 25 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului său "Never Ending Tour". Acesta este al doilea concert al artistului în ţara noastră, după cel din iunie 2010.

Biletele pentru eveniment vor fi puse în vanzare mâine, 5 martie, de la ora 10.00, prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

De-a lungul carierei sale, artistul a câştigat numeroase distincţii, inclusiv 11 premii Grammy, un premiu Oscar şi un Glob de Aur. Revista Rolling Stone l-a clasat pe Bob Dylan pe locul al doilea în topul celor mai mari 100 de artişti realizat în anul 2011 şi pe locul al şaptelea în clasamentul celor 100 cei mai importanţi muzicieni alcătuit în 2008.

A fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, în anul 2000 a primit Polar Music Prize, iar în 2012 preşedintele american Barack Obama i-a decernat Medalia Prezidenţială pentru Libertate (Presidential Medal of Freedom).

Ne puteți urmări și pe Google News

În cadrul turneului său, Dylan va concerta în Japonia, Irlanda, Slovacia, Austria, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia şi Finlanda.

Concertul de la Bucureşti al lui Bob Dylan este organizat de Marcel Avram şi East European Entertainment, în colaborare cu D&D East Entertainment.