Blonda lui Boureanu, probleme mari cu legea. A venit și „rândul” ei?!

Blonda lui Boureanu, probleme mari cu legea. A venit și „rândul” ei?!

Iubita lui Cristian Boureanu a fost la un pas de a intra din nou în „belele cu legea”.

Biroului executări penale a deschis împotriva iubitei de milionar un proces în care a solicitat ca aceasta să fie trimisă la dat cu mătura pe străzi și la udat gazonul, în intersecții, fiindcă nu ar fi achitat amenda penală primită în celebrul dosar de ultraj.

Speriată că va ajunge la spații verzi, Laura Dincă a transmis instanței documentele care demonstrau că și-a plătit datoria față de societate, iar magistrații au decis să respingă cererea Biroului executări penale.

„Respinge, ca neîntemeiată, sesizarea Biroului executări penale din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti privind înlocuirea pedepsei amenzii penale în cuantum de 2.000 lei aplicată condamnatei Dincă Laura Teodora prin sentinţa penală nr. 388/20.06.2018 pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 641/A/09.05.2019 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia II-a Penală, cu prestarea unei munci neremunerate în folosul comunităţii”, au hotărât judecătorii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cristian Boureanu şi iubita lui, Laura Dincă, au fost condamnaţi definitiv, anul trecut, în scandalul provocat în vara anului 2017 cu poliţiştii de la Rutieră. Magistrații Curții de Apel București l-au condamnat pe fostul deputat Cristian Boureanu la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității în dosarul de ultraj întocmit după ce ar fi lovit un polițist rutier în 2017. Iubita lui Boureanu, Laura Dincă, a fost condamnată la o amendă penală de 2.000 lei, scrie Spynews.

Pe 9 iunie 2017, în jurul orelor 01:30, maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei de un echipaj de poliţie rutieră.

Procurorii susţin în rechizitoriu că acesta „s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale”.