Zicala “baba suferă la frumuseţe” a fost testată la propriu de o britanică în vârstă de 48 de ani.

Annette Stevens, a îndurat vreme de 13 ani mai multe senzaţii dureroase, creşterea recurentă a ritmului cardiac, la fel şi căderea părului dintr-o cauză pe care nu o bănuia.

Situaţia neaşteptată fusese declanşată de silicoanele pe care le avea puse de mai bine de un deceniu. Acestea au început să se scrurgă şi să putrezească în interiorul trupului ei fără ca ea să ştie, determinând-o pe femeie să achite alte 6000 de lire sterline pentru operaţia de îndepărtare a acestora.

În urma identificării cauzei simptomelor neplăcute pe care aceasta a fost nevoită se le îndure, Annette a constatat că a fost la un pas de moarte, având în vedere că mai multe substanţe toxice, cancerigene, s-au scurs în sângele femeii.

Annette Stevens a scăpat de neplăcerile periculoase pe care le-a suportat vreme de 13 ani în 2016, în urma unei operaţii costisitoare de îndepărtare a silicoanelor. Aceasta, deşi era o persoană instruită cu riscurile pe care le comportă un implant de siluicoane,  a fost şocată în momentul în care medicul chirurg i-a explicat că acestea se scurgeau în trupul ei, după ce stratul protector al implantului putrezise.

După ce a scăpat de implantul nefericit, femeia a declarat: “Mă simţeam ca şi cum aş fi pe moarte. Nu mai eram în stare să îndur şi să privesc cum trupul meu se deteriora pe zi ce trece, aşa că am strâns din dinţi şi am scos 6000 de lire pentru a îndepărta implantul”.

Mai departe, aceasta a adăugat: “Nici într-un milion de ani nu m-aş fi gândit că implantul ar fi putut să se degradeze în interiorul corpului uman. Am fost aproape de moarte”

“Am suferit din cauza anxietăţii şi depresiei, iar părul îmi cădea constant, dar nu m-am gândit că implantul de silicoane ar fi responsabil. Credeam că am probleme cu tiroida şi nivelul hormonal specific vârstei. Acum am scăpat şi mă bucur să aflu că azi tipul de implant la care am apelat, a fost interzis în mai multe ţări, inclusiv Marea Britanie”, a adăugat aceasta pentru The Sun .