"Nu, nu am avut niciodată, dimpotrivă, a câştigat clar în instanţa de fond. Nu vedem ce alte lucruri sunt. Am văzut că se fac diverse jocuri, unii şi-au şi dorit sprijin de pe acum. Vrabia mălai visează, pentru că diferenţa dintre domnul Iohannis şi următorul este de 20 de puncte", a spus Blaga, potrivit Agerpres, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă are emoţii în ceea ce priveşte termenul de marţi de la ÎCCJ în procesul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis.

El a spus că este convins că Iohannis va câştiga procesul cu ANI. Sunt convins că va câştiga procesul domnul Iohannis. Soluţia B nu mai există de ieri (duminică -n.r.), când candidaturile la prezidenţiale au rămas definitive. Nici dacă ar dori cineva nu se mai poate retrage. Legea e lege, iar el va câştiga când va fi procesul cu ANI", a punctat Blaga.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie reia marţi dezbaterile pe admisibilitatea recursului declarat de Agenţia Naţională de Integritate în procesul de incompatibilitate al preşedintelui PNL, Klaus Iohannis.