Pentru a oferi un acces mai ușor la profituri și a putea cumpăra bunuri și servicii, este de preferat să apaleți la o platformă adaptată zonei și pieței pe care tranzacționați. Bit Mahavi este una dintre cele mai promițătoare platforme, dedicată serviciilor de acest tip din România. Caracteristicile disponibile o fac una dintre cele mai accesibilitate și sigure platforme în clipa de față pe piața tranzacțiilor cu criptomonede. Aceasta este o platformă de live trading, unde puteţi cumpăra sau vinde instant cele mai populare criptomone de la ora actuală, respectiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Interfața este prietenoasă, instrumentele de evaluare și decizie sunt foart utile, prețurile sunt avantajoase și toate comisionele practicate sunt vizivile pe site.

Miza acestei platforme este aceea de a oferi oricărui trader începător sau avansat un acces cât mai simplu, rapid, legal și sigur pe piața de criptomonede.

 

În funcție de experiență și de tipul de platforme alese există mai multe tipuri de tranzacționare criptomonede:

 • prin intermediul unor platforme de tranzacționare, ce permit schimbul între cumpărători și vânzători, schimb pentru care se percepe o taxă sau un comision;
 • prin intermediul unei platforme în care se face un schimb direct între vânzător și cumpărător, fără alte intermedieri;
 • pe o platformă dedicată, cu ajutorul unui broker, ce solictită clienților săi un anumit comision.

Pentru a putea recurge la oricare dintre aceste tipuri de tranzacționări este recomandat ca persoanele interesate să dispună de o serie de cunoștințe de bază despre acest tip de tranzacționare, despre criptomoneda pe care doresc să o tranzacționaze și despre platforma pe care doresc să o folosească în acest sens. Tranzacțiile cu criptomonede, datorită volatilității specifie, implică o serie de riscuri, pe care orice doritor de a face investiții și a obține profit trebuie să le aibă în vedere.

În general, orice astfel de tranzacție se derulează conform tipicului general al tranzacțiilor Forex. Investiția poate fi, pe termen scurt, după principiul cumpărării în cele mai avantajoase condiții și vânzării în momentul în care valoarea criptomonedei asigură nivelul de profit vizat. Sau tranzacția vizează, investirea pe termen lung și păstrarea monedei până la un termen nedeterminat, fără a urmări zilnic nivelul atins de valoarea ei. Cei care nu au fost sceptici la început în privința potențialului de a-și păstra economiile în astfel de criptomonede, au avut de câștigat, în ciuda fluctuațiilor permanente și semnificative.

 

De ce este platforma de trading criptomonede Bit Mahavi cea mai accesibilă  platformă din România?

Cunoscând foarte bine exigențele acestui domeniu de tranzacționare, ținând cont de specificul zonei de tranzacționare și de avantajele oferite clienților locali, această variantă de platformă adaptată și performantă merită să fie încercată de toți cei interesați de acest tip de schimburi.

Iată care sunt principalele avantaje oferite de platformă:

 • Este o platformă de live trading & exchange, unică pe piața din România.
 • Are o interfață prietenoasă și oferă instumente de evaluare adecvate atât  pentru începători, cât și pentru traderii experimentați.
 • În funcție de moneda aleasă, tranzacțiile pot fi efectuate rapid.
 • Garantează condiții de securitate maximă tuturor tranzacțiilor.
 • Oferă spre schimbare cele mai importante trei tipuri de criptomonede, respectiv Bitcoin, Ethereum sau Litecoin.
 • Portofele digitale sunt valabile pentru tranzacții Crypto & Fiat.
 • Comisioanele practicate sunt printre cele mai mici.
 • Este disponibi un serviciu permanent de suport live.

Fiind vorba despre o platformă dedicată pieței din România se anunță o serie de avantaje și servicii speciale, adaptate clienților naționali. Această platformă dispune și de posibilitatea de a face transferuri prin intermediul celor patru ATM-uri din București, Constanța și Teleorman și chiar retrageri de numerar.

Este bine de remarcat că platforma vine cu un sistem de securitate de maximă siguranță, oferind fiecăruia dintre utilizatori confortul necesar pentru a o utiliza cu  cea mai mare încredere. În funcție de tipul de monedă tranzacționat, viteza poate varia, însă râmâne constant în cei mai buni parametrii. Tranzacțiile sunt întotdeauna protejate de atacurile de pe servere sau pentru operațiile efectuate online. Fiecare dintre aceste norme de securitate fucționează la fel de bine, indiferent de sistemul de operare folosit, fie că este vorba de Windows, Mac, Linux sau de browser-ul de navigare ales.

Grație simplității de folosire, interfeței prietenoase, comisioanelor transparente și prețurilor avantajoase această platformă de trading criptomonede este o platformă extrem  de populară, beneficiind deja de câteva mii de utilizatoti. Ea oferă tuturor traderilor, fie ei începători sau avansați,  un mediu performant și securizat de efectuare a tuturor tranzacțiilor de cumpărare sau vindere a monedelor digitale Bitcoin, Ethereum, Litecoin.

Pentru mai multe informații accesați site-ul Bitmahavi.com!