Bill Gates și Melinda, soția sa, au anunțat că divorțează. Mesajul a fost făcut public chiar de către fondatorul Microsoft, într-o postare pe Twitter.

„După multă gândire şi multă muncă în relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei”, au afirmat cei doi filantropi într-o declaraţie postată pe contul de Twitter al lui Bill Gates.

„Nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre. Cerem spaţiu şi intimitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem să navigăm în această nouă viaţă”, conform sursei citate.

Miliardarul Bill Gates, cofondatorul Microsoft, şi soţia sa, Melinda Gates, şi-au anunţat astfel divorţul după 27 de ani de căsătorie.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste întreaga lume. Cu toate acestea, după ce au trecut de șocul initial, internauții au început să facă glume pe seama acestui eveniment. Astfel, în scurt timp de la anunț, internetul s-a umplut de meme-uri care mai de care mai amuzate, scrie Rețete și Vedete.

”Căsătoria ta întâmpină niște probleme care nu pot fi rezolvate, iar acum trebuie încheiată”

”Femei singure, vaccinate, în zona mea”

”Deci…am auzit că Melinda Gates este singură”

Bill Melinda Gates divort meme-uri

Divorțul soților Melinda și Bill Gates. Reacția fiicei celei mari a cuplului

Jennifer, fiica cea mare a soților Bill și Melinda Gates, a vorbit despre divorțul părinților săi într-un mesaj postat pe Instagram.

„Încă învăț cum să-mi controlez mai bine propriile emoții și cum să-mi susțin familia în aceste momente, Sunt recunoscătoare pentru spațiul pe care mi-l lăsați ca să pot face acest lucru”, a scris ea într-o postare pe Instagram.

Jennifer Gates a anunțat că nu va face comentarii suplimentare cu privire la despărțirea părinților săi dar le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje de susținere.

„Nu voi mai comenta personal nimic în legătură cu despărțirea. Dar vă rog să știți că toate cuvintele și sprijinul vostru înseamnă enorm de mult pentru mine”, a scris Jennifer.