Evenimentul Zilei > Monden > Bill Gates s-a simțit inconfortabil atunci când a fost întrebat de legătura cu Jeffrey Epstein. Ce spune fosta soție a miliardarului
Bill Gates s-a simțit inconfortabil atunci când a fost întrebat de legătura cu Jeffrey Epstein. Ce spune fosta soție a miliardarului

Bill Gates s-a simțit inconfortabil atunci când a fost întrebat de legătura cu Jeffrey Epstein. Ce spune fosta soție a miliardarului

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a devenit vizibil inconfortabil atunci când un reporter l-a confruntat cu privire la legătura sa cu Jeffrey Epstein. Reporterul ABC Australia Sarah Ferguson l-a întrebat pe Bill Gates dacă simte regret față de legătura sa cu Epstein.

Gates, simțindu-se inconfortabil și enervat în privința întrebării, a recunoscut că simte regret față de legătura sa cu Epstein. „ Am răspuns deja la această întrebare. O spun pentru a 100-a oară”, a spus Bill Gates. În ciuda reticenței sale, Ferguson a continuat să-i pună întrebări.

Remarcând că „Epstein avea un mod de a compromite sexual oamenii”, ea a întrebat dacă Melinda Gates  l-a avertizat pe Gates în privința acestei situații. “Nu vreau să spun că…Nu. Am luat o singură dată cina împreună”, a răspuns acesta.

Cu toate acestea, New York Times a susținut că Bill Gates și Jeffrey Epstein au avut o legătură mai strânsă. Începând cu 2011, Bill Gates s-a întâlnit cu Jeffrey Epstein de nenumărate ori – inclusiv de trei ori în casa lui Epstein, iar una dintre întâlniri a avut loc noaptea târziu.

Părerea fostei soții a lui Bill Gates

Gates a negat că este prietenul lui Epstein. Anul trecut, el a spus că întâlnirea cu Epstein a fost o „greșeală uriașă”. Melinda Gates a recunoscut într-un interviu că l-a întâlnit o singură dată pe Epstein, pe care l-a descris drept „răul personificat” și a spus că l-a avertizat de multe ori pe Gates în privința sa.

Bill Gates, abandonat definitiv! Melinda Gates șochează din nou. Ce va face cu averea sa
Sursa: arhiva EVZ

„Nu mi-a plăcut că Bill a avut întâlniri cu Jeffrey Epstein”, a spus ea. „I-am spus asta de fiecare dată. L-am întâlnit pe Jeffrey Epstein o singură dată. Am vrut să văd cine este acest bărbat și am regretat din clipa în care am pășit pe ușă”, a spus Melinda, potrivit Conservative Review.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: