Evenimentul Zilei > Social > Bill Gates, acuzat că doreşte să implanteze microcipuri la oameni sub pretextul vaccinării
Bill Gates, acuzat că doreşte să implanteze microcipuri la oameni sub pretextul vaccinării

Bill Gates, acuzat că doreşte să implanteze microcipuri la oameni sub pretextul vaccinării

Regizorul rus Nikita Mikhalkov spune că miliardarul Bill Gates ar putea căuta să implanteze microcipuri la oameni sub pretextul vaccinării, căutând să îi controleze.

Nu ar fi o noutate cu microcipurile implantate la oameni, cel mai mare sindicat al angajaților din Marea Britanie trage un semnal de alarmă cu privire la planul unor companii de a le implanta microcipuri angajaților. Firma britanică BioTeq, care oferă astfel de implanturi persoanelor fizice și companilor, a pus deja 150 de microcipuri oamenilor, potrivit celor relatate de The Guardian.

Dar, actuala criză de coronavirus a dat naștere unei serii de teorii ale conspirației, deoarece unii încearcă să descopere motivele „secrete” ale pandemiei. Multe dintre acestea se învârt în jurul cofondatorului Microsoft Bill Gates și eforturile sale de a dezvolta un vaccin împotriva Covid-19.

Un brevet Microsoft care a primit recent recunoaștere internațională a fost considerat deosebit de alarmant de mulți „oameni neîncrezători”. WO / 2020/060606 descrie un „sistem de criptocurrency care utilizează date despre activitatea corpului” – practic, un dispozitiv care îşi poate controla corpul.Sau, mai degrabă, „atribuiți criptocurrency utilizatorului ale cărui date de activitate corporală sunt verificate”, așa cum spune brevetul în rezumat.

“Patentul 060606 este cumva alarmant. Probabil înţelegeţi asta, nu? Este o coincidenţă sau o selecţie internaţională a unui simbol care face trimitere la Apocalipsa lui Ioan, în care numărul 666 este numărul bestiei?”, a transmis Mikhalkov.

Brevetul nu i-a scăpat lui Nikita Mikhalkov, celebrul regizor câştigâtor al unui premiu Oscar pentru cel mai bun film străin în 1995, cu titlul “Burnt by the sun”,  a prezentat o întreagă teorie despre brevetul lui Gates.

Mikhalkov susține că însăși numele brevetului are semnificații ascunse, acuzându-l pe Bill Gates că încearcă să implanteze microcipuri la om pentru a-i controla.

Concluziile lui Mikhalkov ar putea fi destul de exagerate, iar brevetul WO / 2020/06606 nu are legătură directă cu Gates, deoarece acesta a părăsit tehnic consiliul Microsoft pentru a se dedica gestionării organizaţie de binefacere Melinda Gates, unde este președinte alături de soția sa. De asemenea, el nu menționează că ar fi vorba de un microcip, ci mai degrabă descrie  ceva legat de „senzorii” cuplaţi la un „dispozitiv” pentru a înregistra activitatea corpului, potrivit celor relatate de rt.com

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: