Evenimentul Zilei > Social > BILANȚUL morților: 37 de persoane au murit în urma exploziei blocului din Rusia. Printre victime se află și copii
BILANȚUL morților: 37 de persoane au murit în urma exploziei blocului din Rusia. Printre victime se află și copii

BILANȚUL morților: 37 de persoane au murit în urma exploziei blocului din Rusia. Printre victime se află și copii

Treizeci şi șapte de cadavre au fost scose de sub dărâmăturile unui bloc de locuințe prăbușit în Rusia. Explozia a avut loc în ultima zi a anului 2018, inițial erau trei victime și alte 79 erau date dispărute. De la o zi la alta, numărul victimelor a crescut, printre acestea numărându-se și copii.

Un număr de 37 de cadavre au fost scoase au fost scoase de sub dărâmăturile unui bloc u 10 etaje din Magnitogorsk, Rusia. Deflagrația s-a produs în urma unor acumulări de gaze și a afectat 48 de apartamente, conform libertatea.ro

Comisia de Investigații a Rusiei, care anchetează crimele majore, a declarat că încă investighează cauza exactă a exploziei. Până în prezent, acesta nu a au fost găsite urme de explozivi la locul respectiv. 

Exploziile de gaze sunt relativ frecvente în Rusia. Acestea fiind cauzate infrastructura veche. O altă cauză e dată de reglementările de siguranță insuficiente în legătură cu utilizarea gazelor.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: