Ea s-a filmat alături de o persoană apropiată și apoi a urcat imaginile pe rețelele de socializare.

Bianca este la volanul mașinii sale de lux, se vede că alături de ea în aceste momente grele este o prietenă bună care o face pe vedetă să mai uite de suferință. În filmare,  blonda apare zâmbind, semn că a lăsat grijile deoparte pentru moment.

Potrivit declarațiilor făcute de unii apropiați de-ai vedetei, ea a fost agresată teribil de patru ori de când și-a început povestea de dragoste alături de cunoscutul afacerist. În urma unor lovituri, fosta moderatoare TV s-a ales cu o coastă fisurată. Surse medicale de la Spitalul Floreasca au confirmat că Bianca Drăgușanu a ajuns de urgenţă la Camera de Gardă, acuzând dureri după ce i-a fost fisurată o coastă în timpul unei agresiuni.

„Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. (…) este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute când a aflat de divorţ, (…) i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, au declarat prieteni din anturajul vedetei, potrivit cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: