Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu începe să predea cursuri
Bianca Drăgușanu începe să predea cursuri

Bianca Drăgușanu începe să predea cursuri

Bianca Drăgușanu nu se plictisește deloc, ba mai mult, s-a lansat internațional. Supranumită ”păpușă Barbie”, românca se pregătește să devină cu acte în regulă modelul în viață pentru alte tinere.

„Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, că stau cu copilul sau că duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul”, a declarat Bianca, în vârstă de 38 de ani.

Românca va deschide, miercuri, Școala de dive. „De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu. Vedeta va avea, cumulat, cel puțin trei funcții. În primul rând, ea va fi directoarea școlii, apoi va fi  profesoară pentru elevele sale și nu în ultimul rând va fi modelul acestora. Ea le va explica elevelor ce sacrificii trebuie să facă o femeie pentru a avea succes, asemeni ei.

Ca să arate ca un top model prelucrat, Bianca Drăgușanu, scrie presa tabloidă, și-a pus fațete dentare, și-a scos alunițele de pe corp, și-a modificat forma nasului, și-a mărit sânii (2 operații), și-a făcut liposucție  pentru eliminarea grăsimii de pe abdomen, și-a subțiat gambele, și-a făcut implant fesier. De asemenea, folosește extensii de păr natural, și își injectează acid hialuronic. A băgat o avere în propriul trup!

Citiți articolul integral pe Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: