Evenimentul Zilei > International > Berlusconi, acuzat că a mituit un pianist. Dosarul ”Bunga-bunga”, departe de a se închide
Berlusconi, acuzat că a mituit un pianist. Dosarul ”Bunga-bunga”, departe de a se închide

Berlusconi, acuzat că a mituit un pianist. Dosarul ”Bunga-bunga”, departe de a se închide

Petrecerile sexuale din trecut nu îi dau pace lui Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei.

Acum, un procuror de la Procuratura Siena, provincia Toscana a cerut unui tribunal să îl condamne pe Silvio Berlusconi, la patru ani și două luni de închisoare. Acuzația care i se aduce lui Berlusconi este de instigare la mărturie mincinoasă. Pe scurt, Berlusconi l-a mituit pe un pianist, Danilo Mariani, care participat în calitate de invitat, la celebrele petreceri sexuale ”bunga bunga”, pentru a nu spune adevărul.

Danilo Mariani era invitat să cânte la pian iar din această calitate a fost martorul ocular la orgiile sexuale la care participa și fostul premier italian. În schimb, la audieri pianistul a spus că la aceste petreceri nu se întâmpla nimic ilegal. În cele din urmă, procurorii au descoperit că Berlusconi l-a plătit pe acest pianist, banii fiind plătiți într-un cont din Siena.

La petrecerile ”bunga-bunga” participau și prostituate, una dintre acestea fiind minore, fapt care a dus la acuzarea, și ulterior achitarea lui Berlusconi pentru infracțiuni din de acte sexuale cu minori.

În cazul pianistului Danilo Mariani, procurorii au cerut condamnarea acestuia la patru ani și șase luni de închisoare.