Bella Santiago - finalistă Selecția Națională Eurovision 2019

Bella Santiago - finalistă Selecția Națională Eurovision 2019

Bella Santiago a cucerit juriul format din Adi Cristescu, Mihai Georgescu (Mita), Crina Mardare, Andy Platon şi Mugurel Vrabete cu piesa „Army of Love” și a fost selectată pentru a merge mai departe în fi nala Selecției Naționale Eurovision 2019, din 17 februarie, de la București.

„Army of Love” este o piesă care transmite energie și putere, printr-o notă de originalitate dată de versurile în limba engleză și tagalog, melodicitate și rap. Acest single este compus de către Alex Luft și Bella Santiago, jurații apreciind show-ul din spatele piesei. „Mulțumesc tuturor pentru tot sprijinul, încurajările, încrederea și dragostea pe care am primit-o de la voi! Este o onoare să am șansa să reprezint România, dar indiferent de ce se va întâmpla, aș vrea să-i mulțumesc fiecăruia pentru tot. Vă iubesc!”, mărturisește Bella Santiago. Aceasta poate fi susținută de către public, prin televot, în finala competiției din 17 februarie.

 

Câștigătoarea X Factor

Ne puteți urmări și pe Google News

La începutul anului 2017, artista lansează primul single și videoclip din c ariera s olo, „ Unpredictable”. Apoi, în septembrie, își începe colaborarea cu trup a Jukebox și lansează pies e pr ecum „ Vocea t a” și „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, Bella, împr eună cu J ukebox, participă la Selectia N ațională Eurovision 2018 . La finalul anului 2018 , frumo asa filipine ză est e desemnată mar ea câștigăt oare X Factor. În vârstă de 28 de ani, Resciebelle Santiago s-a mutat în România în 2016 . Bella s-a f acut remarcată în c adrul show-ului „Românii au talent” prin interpretările excepționale ale unor piese precum „I will always love you”, „Hello” și “Drunk in love”.